separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

FILIPOVA MAJKA INDIRA U ŠOKU ZBOG NJEGA I KRUNIĆKE! On nema blage veze KO JE JELENA, sigurno će se RAZOČARATI kad sazna! (FOTO)


Indira Reljić kaže da je iznenađena izborom svog sina.


Na iznenađenje mnogih, zadrugar Filip Reljić otpočeo je sinoć u "Zadruzi" emotivnu vezu s plesačicom Jelenom Krunić, za koju je pre nekoliko dana javno priznao da mu se dopada. Njih dvoje su noć proveli zajedno u krevetu, a s razmenjivanjem nežnosti nastavili su čim su se probudili. Njihovi strastveni poljupci pred milionskim auditorijumom privukli su pažnju kako zadrugara, tako i gledalaca, a mi smo kontaktirali Indiru Reljić, Filipovu majku, kako bismo proverili da li joj se dopada "snajka".

Autor: TvPink Printscreen

- Nisam ja znala da se od jednog poljupca odmah dobija snajka, to kod nas malo duže traje (smeh) - rekla je nasmejana Indira na samom početku razgovora za Pink.rs, a potom je nastavila:

- Šta da vam kažem, rijaliti veza... Da vam kažem nešto, ja svom detetu ne biram sreću, iskreno. Šta bih ja želela nije bitno, bitno je šta on želi i kako se on oseća. Meni je samo važno da je on zadovoljan i srećan! On sebi bira vezu, s kim će da provodi vreme, s kim će da mu bude prijatno i ugodno... Ja nikad nisam birala svojoj deci veze, niti imam nameru - pravdala se Reljićka.

Autor: E-Stock/Ivan Dobričić

Međutim, ubrzo je jasno istakla da njen sin ne poznaje dovoljno Krunićevu, zbog čega se tako olako upustio u vezu s njom.

Ona je sad trenutno tako kulturna, fina, nije agresivna i to sve... Ovo je vrlo važno – Filip živi u inostranstvu, kada je Sara bila u rijalitiju, samo je pratio na portalima šta se dešavalo oko Sare, a tad ne znam ni čak je bila Krunićka tamo... On nema pojma kakav je ko, razumete?! On nije tu! - pravdala se Indira, koju smo pitali da li bi se Filip razočarao kada bi saznao za njene incidente, ali i vrele akcije u "Zadruzi" prethodnih godina, budući da on, kako mu majka tvrdi, u to nije upućen.

Autor: Pink.rs.

- Sigurno bi se razočarao, on nema pojma... On ne zna. Ona ako ostane ovakva kakva jeste, to je super, ali... Ako se pokaže onakvom kakva jeste, mislim da će se on razočarati. Ja ne mogu da kažem da sam razočarana, samo sam malo iznenađena, ali s druge strane znam da on nema blage veze, da nema pojma ko je ona - iskrena je bila Indira, koja je na kraju ipak dodala da je Jelena "dobar drug, te da se prema njenom sinu lepo ponaša".

Da li će mladi Reljić ubrzo promeniti mišljenje ili ne, ostaje da vidimo.

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti